Huggable Ferrets

Zamira 

Zamira var min første ilder. Jeg fik hende da hun var 11 uger gammel fra en avler. Inden hun kom hjem til mig, havde jeg i alle 11 uger fulgt hende på billeder og via. mail-udveksling, da det ikke var muligt for mig at besøge hende.

Oprindeligt havde jeg en aftale med en anden avler om hvalp, men da den gik hen og døde blev jeg kontaktet af en anden der gerne ville sælge Zamira til mig. Jeg valgte hende selv ud af kuldet og navngav hende.

Jeg var utrolig heldig med Zamira. Fra dag et var hun næsten helt renlig og stort set bidefri. Det eneste jeg virkelig bøvlede med at få hende lært var at ruske tremmer, men med meget tålmodighed og konsekvent handling lykkedes det mig at vende hende af med det, samtidig med at hun lærte at reagere når hendes navn blev sagt. Det gør at jeg i dag kan kalde hende til mig hvis hun ligger og sover et sted i lejligheden, hvor jeg ikke kan finde hende.

Zamira har altid været en utrolig glad pige fuld af spilopper, og jeg vil elske hende for den store tillid hun udviser mig for evigt.

 

Født: 21/4-2008
Farve: Standard bib
Make a Free Website with Yola.