Huggable Ferrets

Yéyé 

Yéyé er en skøn lille tæve fra 7/6-09. Hun kommer fra en privat person på midtsjælland og stjal mit hjerte med det samme.

Mens jeg sad i Panama i starten af august måned 09 så jeg hende tilfældigvis på DBA. Jeg skrev lidt frem og tilbage med ejeren mens jeg var ude at rejse, og det resulterede i at jeg tog ned og så hende da jeg kom hjem fra min ferie.

Hun var en rigtig lille strid tæve. Hun var den der styrrede hele kuldet og var faktisk rimelig glad for at nappe. Det ændrede dog ikke min mening omkring hende, og en lille uge senere tog jeg ned og hentede hende.

Yéyé er min lille duracel ilder. Da jeg hentede hende kunne hun klemme sig ud mellem tremmerne i det midlertidige bur jeg havde sat op til hende. Hun fes rundt i lejligheden non-stop i flere timer, uden at køle ned. Jeg havde aldrig oplevet en ilder med så meget gang i rumpen før jeg fik hende, og det er en skøn fornøjelse at se hende styrte rundt i min lejlighed hver dag.

Da jeg hentede hende sad tænderne dog lidt løst på hende, hvilket har resulteret i nogle ordentlige bid fra hendes side af. Hun er en bestemt dame, og hun siger fra hvis jeg gør nogle ting der ikke passer hende, eller hvis hun mener jeg skælder uberettiget ud.

Født: 7/6-2009
Farve: Standard Harlekin Roan

Med tiden er hun dog blevet meget bedre med tiden, men kræver stadig en fast hånd.
Yéyé har virkelig sneget sig ind i mit hjerte med alle hendes sjove lyde. Smiler når hun render rundt og hvæser ad sig selv og smiler når hun snakker i
søvne. Hun får mig til at smile når hun hovedkuls styrter rundt og hverken kan finde ud af hver der er frem eller tilbage, og når hun leger flyveegern fra min      
vindueskarm ned i min seng.

Hun er en dejlig ilder med massere af karisma. Er lykkelig for at hun er hos mig :)

 

Make a Free Website with Yola.